Køb af træ hos Nordjysk Træsalg

Trænger dit projekt til kvalitetstræ?

Forestil dig at føre dit næste byggeprojekt ud i livet med det mest robuste og miljøvenlige træ. Hos Nordjysk Træsalg er bæredygtigt skovbrug kernen i vores arbejde. Med årtiers erfaring som skoventreprenør forstår vi vigtigheden af at levere træ, der ikke blot er holdbart, men også fremstillet med omtanke for naturen.

Vores dedikation til miljøet sikrer, at hvert træ kommer fra skove, der forvaltes ansvarligt, hvilket giver dig fred i sindet og det bedste produkt til dit projekt. Vi sælger meget træ i vores lokalområde i Hobro, Viborg, Randers og Aalborg, men det er selvfølgelig muligt, at købe træ fra os uanset, hvor i landet, du befinder dig.

Træsorter og -services til ethvert behov

Uanset om du leder efter brænde til brændeovnen eller er en stor entreprenør, der søger træ til byggeprojektet, kan vi hjælpe. Vi tilbyder vi en bred vifte af træsorter og specialiserede skoventreprenørtjenester. Vores forpligtelse til kvalitet og mangfoldighed sikrer, at hver kunde finder præcis det, de behøver. Valget af det rette træ kan være en udfordring, men vores ekspertise og tilpasningsdygtige tilgang gør processen enkel og effektiv.

Kunderne søger tryghed og pålidelighed, når de vælger en partner til køb af træ. Derfor står vi klar med en unik kombination af lokal viden, skræddersyede træløsninger, og en transparent forsyningskæde. Vi er mere end bare træleverandører; vi er dine rådgivere og samarbejdspartnere gennem hele processen, hvilket sikrer, at dine træbehov bliver mødt med ekspertise og professionalisme. Med vores dybdegående kendskab til træarter og markedstrends, tilpasser vi os hurtigt til dine specifikke krav og sikrer, at dit køb af træ støtter både dit projekt og planeten.

Køb af træ har aldrig været nemmere – kontakt os i dag!

Opdag forskellen kvalitetstræ kan gøre for dit projekt. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på køb af træ. Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige træ. Vi er klar til at guide dig til det helt rigtige valg. Send os en besked via kontaktformularen eller ring til os på telefon 28 59 12 49 allerede i dag.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående og vi sender dig et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs vores anmeldelser​

Thomas Hyldgaard Pedersen

"Bestilte NTS til at beskære 4 høje træer hvilken de klarede professionelt og hurtigt. De klarede opgave i løbet af kun en dag. Kan klart anbefale dem!"

Steffen Schmidt Pedersen

"God arbejdsplads og rigtige dygtige folk i firmaet 👍👍"

Kasper Koch Pedersen

"Dygtig og kompetent folk der brænder for det de laver !"

Følg med på Facebook

Giv os et 'like' på facebook og følg med i vores hverdag.

​Skoventreprenør klarer din opgave

​Vi sætter en ære i altid at kunne betjene vores kunder med den nyeste teknik og de mest effektive maskiner.
​​Vi står naturligvis til rådighed med gode råd og professionel vejledning.

Nordjysk Træsalg ApS

Hedegårdsvej 2A, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 59 12 49

E-mail: nordjysktresalg@gmail.com

Læs Cookiedeklaration her