Opkøb af træ, flis og tømmer

Har du skov som trænger til at blive tyndet, lavet spor i eller helt skal afdrives eller læbælter der trænger til at blive udtyndet eller helt skal skoves ned er vi klar til at give et tilbud, samt afsætte træet på bedste bæredygtige måde. Vi tilbyder nemlig opkøb af træ og flis til en fordelagtig pris i hele Jylland og andre områder hvor der er behov. 

Vores kunder kan både være privatpersoner med egen skov, eller de kan være forskellige former for erhverv, skovdistrikter, landbrug eller det offentlige.

Har du træ til salg?

Har du en større mængde træ, som du godt kunne tænke dig at få bortskaffet, kommer vi først ud og kigger på træet, inden vi starter. På baggrund af denne besigtigelse aftaler vi en fast pris, så du på forhånd ved, hvor meget du kan få for dit træ. Vi anvender typisk dit træ til flisproduktion eller til tømmer, som der er en stor efterspørgsel på.

Foruden opkøb af træ kan vi også tilbyde rodfræsning og grenknusning, så du kan slippe af med dine trærødder og overskydende grene på din grund.

Kontakt os og hør mere om vores opkøb af træ

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vores opkøb af træ foregår, er du altid meget velkommen til at kontakte os. Du kan med fordel ringe til os på telefon 28 59 12 49 / 21 26 43 30, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail nordjysktresalg@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt.​

Læs vores anmeldelser​

Thomas Hyldgaard Pedersen

"Bestilte NTS til at beskære 4 høje træer hvilken de klarede professionelt og hurtigt. De klarede opgave i løbet af kun en dag. Kan klart anbefale dem!"

Steffen Schmidt Pedersen

"God arbejdsplads og rigtige dygtige folk i firmaet 👍👍"

Kasper Koch Pedersen

"Dygtig og kompetent folk der brænder for det de laver !"

Følg med på Facebook

Giv os et 'like' på facebook og følg med i vores hverdag.

​Skoventreprenør klarer din opgave

​Vi sætter en ære i altid at kunne betjene vores kunder med den nyeste teknik og de mest effektive maskiner.
​​Vi står naturligvis til rådighed med gode råd og professionel vejledning.

Nordjysk Træsalg ApS

Hedegårdsvej 2A, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 59 12 49

E-mail: nordjysktresalg@gmail.com