Opsætning af vildthegn og andre dyrehegn

Professionel opsætning af vildthegn

Er du på udkig efter vildthegn, hestehegn eller andre dyrehegn af høj kvalitet? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Nordjysk Træsalg tilbyder vi professionel opsætning af vildthegn lige efter dine ønsker. Vi tilbyder opsætning af alle typer dyrehegn i forskellige højder i Hobro, Viborg, Århus, Randers og resten af Jylland, hvor der er behov.

Professionel opsætning af hestehegn efter dine ønsker

Der kan være flere forskellige årsager til at få opsat et vildthegn, hegn til heste eller andre former for dyrehegn. Det typiske formål er at holde dyr inden for hegnet, men det er også en fordel, hvis hegnet er stærkt nok til at modstå potentiel indtrængen af dyr udefra. I sådan et tilfælde til vil hegnet tjene flere gode og ikke mindst vigtige formål.

Derfor er det vigtigt, at hegnet er stærkt, hvilket du er sikret, når du samarbejder med os. Vi garanterer dyrehegn af absolut bedste kvalitet, som opsættes efter professionelle procedurer. Dette er desuden din sikkerhed for et holdbart resultat, der tjener sit formål fuldt ud, når du lader os foretage din opsætning af vildthegn.

Kontakt os for at høre mere om opsætning af vildthegn

Skal vi opsætte et vildthegn, hestehegn eller en anden form for dyrehegn hos dig? Så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores billige priser. Vi opsætter dyrehegn i hele Jylland. Du kan ringe til os på telefon 28 59 12 49 / 21 26 43 30 for tilbud, men du er også altid velkommen til at skrive til vores e-mail nordjysktresalg@gmail.com, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig så hurtigst muligt med en pris.

Vi tilbyder også salg af brænde og opkøb af træ

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående og vi sender dig et gratis tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs vores anmeldelser​

Thomas Hyldgaard Pedersen

"Bestilte NTS til at beskære 4 høje træer hvilken de klarede professionelt og hurtigt. De klarede opgave i løbet af kun en dag. Kan klart anbefale dem!"

Steffen Schmidt Pedersen

"God arbejdsplads og rigtige dygtige folk i firmaet 👍👍"

Kasper Koch Pedersen

"Dygtig og kompetent folk der brænder for det de laver !"

Følg med på Facebook

Giv os et 'like' på facebook og følg med i vores hverdag.

​Skoventreprenør klarer din opgave

​Vi sætter en ære i altid at kunne betjene vores kunder med den nyeste teknik og de mest effektive maskiner.
​​Vi står naturligvis til rådighed med gode råd og professionel vejledning.

Nordjysk Træsalg ApS

Hedegårdsvej 2A, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 59 12 49

E-mail: nordjysktresalg@gmail.com

Læs Cookiedeklaration her