Skoventreprenør tilbyder skovservice og naturpleje

Vi leverer professionelle og helstøbte løsninger

Leder du efter en skoventreprenør? Hos Nordjysk Træsalg ApS løser vi store og små opgaver inden for skovservice og naturpleje samt oprensning af søer og vandløb. Derudover tilbyder vi opsætning af vildthegn samt opkøb af træ til flis og tømmer.

Vores medarbejdere har en stor ekspertise i pleje og drift af natur og skovbrug. Dermed kan vi altid levere professionelle og helstøbte løsninger. Vi servicerer private og erhverv i blandt andet Hobro, Viborg, Randers og Aarhus samt mange andre steder.

Vi råder over en omfattende og velholdt maskinpark

Vi har specialiseret os i skov- og naturpleje, og vi råder over et bredt udvalg af de mest avancerede maskiner. Dermed kan vi altid levere et grundigt og effektivt arbejde. Vores kompetente medarbejdere kan blandt andet udpege svækkede og syge træer, som udgør en sikkerhedsrisiko for besøgende i grønne områder.

Vores omfattende maskinpark gør os i stand til at udføre de fleste opgaver inden for skovning. Maskinparken omfatter både større entreprenørmaskiner og mindre maskiner. Vi sikrer naturligvis, at vores maskinpark er vedligeholdt, og at den altid består af de bedste og mest effektive maskiner på markedet. Vi er naturligvis medlem af DM&E og af Dansk Skoventreprenør Forening.

Hør mere om vores ydelser som skoventreprenør

Kontakt os gerne for at høre mere om vores virke som skoventreprenør. Vi tager også gerne en snak om, hvad vi tilbyder inden for skovservice og naturpleje. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede service, og vi har i øvrigt attraktive priser på opkøb af råtræ. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit projekt!

Kontakt på på telefon 28 59 12 49.

Ønsker du et tilbud?

Udfyld nedenstående og vi sender dig et gratis tilbud​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Læs vores anmeldelser​

Thomas Hyldgaard Pedersen

"Bestilte NTS til at beskære 4 høje træer hvilken de klarede professionelt og hurtigt. De klarede opgave i løbet af kun en dag. Kan klart anbefale dem!"

Steffen Schmidt Pedersen

"God arbejdsplads og rigtige dygtige folk i firmaet 👍👍"

Kasper Koch Pedersen

"Dygtig og kompetent folk der brænder for det de laver !"

Følg med på Facebook

Giv os et 'like' på facebook og følg med i vores hverdag.

​Skoventreprenør klarer din opgave

​Vi sætter en ære i altid at kunne betjene vores kunder med den nyeste teknik og de mest effektive maskiner.
​​Vi står naturligvis til rådighed med gode råd og professionel vejledning.

Nordjysk Træsalg ApS

Hedegårdsvej 2A, 9500 Hobro

Klik her for rutevejledning

Telefon: 28 59 12 49

E-mail: nordjysktresalg@gmail.com

Læs Cookiedeklaration her